spouwmuurisolatie

De voordelen van spouwmuurisolatie

Veel mensen kiezen voor spouwmuurisolatie. Logisch, want er zijn vele voordelen. Zeker als jouw huis al wat langer geleden gebouwd is. Je merkt meteen het comfort verschil na de isolatie en je verdient de investering al snel terug. Dat komt omdat je veel minder hoeft te stoken, dus je bespaart op de energierekening. Maar ook wordt jouw huis meer waard én zijn tocht en vocht verleden tijd.

R

Direct meer warmte & comfort in huis

R

Investering is zo terugverdient

R

Minder stoken; goed voor de portomonnee én het milieu

R

Meerwaarde voor je huis

R

Snel gedaan, vaak al binnen één dag

Veel gestelde vragen

Wat is een spouwmuur?

De meeste huizen die gebouwd zijn tussen 1925 en 1990 hebben een spouwmuur. Tussen de buiten- en binnenmuur is een lege ruimte, dit is de spouw. In de meeste gevallen is deze ruimte nog niet geisoleerd. Gelukkig kan jij daar nu zelf voor zorgen!

Hoe weet ik of mijn huis geschikt is voor spouwmuurisolatie?

Als jouw huis gebouwd is tussen 1925 en 1990 kan je er van uit gaan dat er spouwmuren zijn die nog niet geisoleerd zijn. Om dit zeker te weten komen we vrijblijvend bij jou langs om dit te controleren. 

Wat kost spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie kost minder dan de meeste mensen waarschijnlijk denken. De kosten zijn afhankelijk van de oppervlakte. Een rijtjeswoning heeft natuurlijk minder isolatie nodig dan een vrijstaand huis. Gemiddeld ligt de prijs tussen de €850,- en €1850,-.

Om de precieze kosten uit te rekenen komen we graag vrijblijvend bij je langs. We kijken dan als eerste welke isolatiemogelijkheden er zijn en wat je zelf zou willen. Het is namelijk interessant om meteen meerdere opties te overwegen. Bij twee isolatieverbeteringen kan jij subsidie krijgen van de gemeente.

Om de kosten van de spouwmuurisolatie te berekenen kijken we naar het aantal vierkante meters en de diepte van de spouwmuren.

Welk materiaal wordt gebruikt om het huis te isoleren?

Wij werken uitsluitend met Ursa Pure Floc. Dit product is speciaal ontwikkeld voor na-isolatie van bestaande huizen. Zoals spouwmuurisolatie. Dit product heeft ook vele voordelen, een paar daarvan zijn:

– Neemt geen vocht op

– Geen schimmelvorming mogelijk

– Doet geen kwaad aan bijvoorbeeld het metselwerk

– Heeft een hoge isolatiewaarde

 

Hoe krijg ik subsidie om mijn huis te isoleren?

Wanneer je kiest voor 2 of meer opties om jouw huis beter te isoleren, krijg je subsidie van jouw gemeente.

Dit is niet overal hetzelfde, vraag dus bij jouw eigen gemeente na wat de mogelijkheden zijn.

specialist in isolatie voor bestaande huizen
Huis isoleren Tilburg
spouwmuurisolatie
spouwmuurisolatie
Huis isoleren met spouwmuurisolatie
gevel isoleren Tilburg

Waarom kiezen voor Isogere

Isogere is een bedrijf vol ervaren isolatie experts. Goed werk afleveren dat past bij jouw situatie is waar wij voor staan. We bieden je graag dat extra beetje service.

Door onze ervaring weten we wat we kunnen adviseren. Zelf blijven we graag bij onze specialisatie, daarom werken we samen met andere experts voor onder andere dubbel glas, warmtepomp installatie en gevelisolatie.

Maar daar houdt de volledige service nog niet op! Nadat wij klaar zijn laten we graag de glazenwasser komen zodat alles er weer spik en span uitziet.

Om jou de volledige service te bieden werken wij samen met o.a.

Contact

Isogere B.V. specialist in isolatie

KvK 83247882

Tilburg, Noord-Brabant

0640823089

info@isogere.nl

Isolatie

Isogere B.V. verzorgt spouwmuurisolatie bij bestaande huizen en isolatie voor nieuwbouwprojecten. Ook regelen zij de beste vakmannen voor alle andere isolatie opties.

Volg ons op social media!

Website, teksten & foto's door Creative Brand Lab